Axicon Ltd.

De Axicon barcode verifiers voldoen aan de meest recente ISO CEN/ANSI normen. Deze apparatuur is onafhankelijk getest. Alle verifiers hebben een USB-aansluiting en worden geleverd met gratis software en inclusief Axicon Calibration Sheet. De Axicon verifiers zijn er in 2 uitvoeringen:

Standaard uitvoering:
Deze PC-based barcode verifiers (off-line gebruik) voor controle van lineaire codes, zijn zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar voor de beoordeling van barcode kwaliteit op verpakkingen en etiketten. De meetresultaten zijn ook op te slaan in een netwerk. Indien u off-line controleert is dat altijd steekproefsgewijs en zal dat ook altijd een momentopname zijn. Echter deze controle geeft wel een betrouwbare indruk van het verloop in het proces. Een meting duurt slechts korte tijd. Volgens ISO CEN/ANSI normering zou elke barcode op 10 verschillende posities gemeten moeten worden om een goed betrouwbaar algemeen resultaat te verkrijgen. 

S-range:
De “S” range van Axicon heeft een  “Continuous Scan” mogelijkheid.  Plaats de verifier over de barcode (of net boven of beneden de barcode), knijp de trigger en glijdt met de verifier over the code – in minder dan een seconde heb je een rapportage van de kwaliteit over een maximum van 100 scans van de code op verschillende punten in de barcode hoogte.

 

Axicon 15500 1D/2D

De Axicon 15500 unit kan codes binnen het gezichtsveld (Field of View) van 95mm x 75mm controleren. Deze ruimte is inclusief de noodzakelijke vrije ruimte rondom de code. De ‘Multiple barcode  detectie’ binnen het gezichtsveld maakt het snel kunnen controleren van verschillende codes mogelijk doordat de software de verschillende codes al selecteert en een klik op de code de desbetreffende kwaliteit weergeeft.

De solide behuizing van aluminium en ABS plastic maakt deze unit ook geschikt in productie omgevingen.

De Axicon 15500 verifier wordt compleet geleverd met koffer, Axicon Calibration Sheet, Start-up guide, Software CD en Compliance certificaat en is te installeren op elke Windows computer (Windows 7 of hoger is aanbevolen). De software identificeert automatisch het code symbool, de streepbreedte en past vervolgens automatisch de benodigde lichtopening aan, zodat volledig voldaan wordt aan de symbool specificaties en de internationale standaard.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-6025-S High Speed

De Axicon 6025 - S is als gebruiksvriendelijke verifier ontwikkeld om alle barcodes waarvoor een 3, 5, 6, 10 of 20mil aperture noodzakelijk is, tot een maximum breedte van 66mm inclusief quiet zones, te kunnen controleren. Consumenten barcodes (Point of Sale) op etiketten, pakken, zakken, cans, potten of flessen of op folie en alle andere lineaire barcodes van deze gelijke grootte kunnen worden beoordeeld op kwaliteit. Optioneel is ook de Pharmacode software ter controle van Laetus codes in de farmaceutische industrie.  

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-6525-S

De Axicon 6525 - S is als opvolgend model ontwikkeld om alle barcodes waarvoor een 3, 5, 6,10 of 20mil aperture noodzakelijk is, tot een maximum breedte van 125mm inclusief quiet zones, te kunnen controleren. Of het nu gaat om consumenten barcodes (Point of Sale) op etiketten of verpakkingen of om logistieke lineaire codes en alle andere lineaire barcodes van deze gelijke grootte. Optioneel is ook de Pharmacode software ter controle van Laetus codes in de farmaceutische industrie.

  • Deze unit is ook leverbaar in een IP50 uitvoering. 

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-7025-S

De Axicon 7025 - S is als grootste model ontwikkeld om alle barcodes waarvoor een 8, 10 of 20mil aperture noodzakelijk is, tot een maximum breedte van 195mm inclusief quiet zones, te kunnen controleren. Logistieke barcodes als ITF14 en GS1 128 op etiketten of multi-verpakkingseenheden (zoals omdozen) en alle andere lineaire barcodes van deze gelijke grootte kunnen met het grootste gemak gecontroleerd worden op kwaliteit en data content.

  • Deze unit is ook leverbaar in een IP50 en IP65 uitvoering. 

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PV-1072 portable

Voor de meer budgettair aantrekkelijke toepassingen en voor bedrijven/organisaties die nog geen verifier in gebruik hebben en alleen kleinere lineaire codes hoeven te controleren (max. 66mm), dan is de PV-1072 een ideale oplossing.
De PV-1072 wordt geleverd inclusief terminal en verifier read-head als een complete oplossing.

In tegenstelling tot de PV-1000, heeft de PV-1072 alleen de mogelijkheid tot save/print van een text file rapport. De PV-1072 read head kan niet in combinatie met een PC worden gebruikt, hij is dus alleen geschikt in combinatie met de PV-1000 terminal.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon 12000 (2D)

De Axicon 12000 - 2D verifier  is ontwikkeld om 2D bar codes zoals Data Matrix, GS1 Databar codes, QR codes, PDF en micro PDF codes te controleren op kwaliteit. Deze unit is makkelijk in het gebruik , “plug en play system”  en is perfect voor product fabrikanten, etiketten drukkers, drukkerijen en verpakkingsbedrijven (karton, flexibele verpakkingen, aluminium, etc), en prepress studio’s.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon 15000

Axicon heeft onlangs haar laatste ontwikkeling op het terrein van barcode kwaliteit controle getoond. De Axicon 15000 is geschikt om 1D (lineair) en 2D codes te controleren op gedrukte kwaliteit. Deze toetsing gebeurt volgens de bekende ISO CEN/ANSI standaard – ISO/IEC 15415 en ISO/IEC 1541 – voor barcode kwaliteit.

De Axicon 15000 unit kan codes binnen het gezichtsveld (Field of View) van 52mm x 31mm controleren. Deze ruimte is inclusief de noodzakelijke vrije ruimte rondom de code. De ‘Multiple barcode  detectie’ binnen het gezichtsveld maakt het snel kunnen controleren van verschillende codes mogelijk doordat de software de verschillende codes al selecteert en een klik op de code de desbetreffende kwaliteit weergeeft.

De solide behuizing van aluminium en ABS plastic maakt deze unit ook geschikt in productie omgevingen.

De Axicon 15000 verifier wordt compleet geleverd met koffer, Axicon Calibration Sheet, Start-up guide, Software CD en Compliance certificaat en is te installeren op elke Windows computer (Windows 7 of hoger is aanbevolen). De software identificeert automatisch het code symbool, de streepbreedte en past vervolgens automatisch de benodigde lichtopening aan, zodat volledig voldaan wordt aan de symbool specificaties en de internationale standaard.

De rapportage wordt geproduceerd middels de ingebouwde report generator. Hierdoor kan de rapportage als .pdf, .html, .txt of .csv bestand worden weergegeven. Hierdoor is elke gebruiker in staat om de rapportage aan de eigen wensen en eisen aan te passen.

Op korte termijn zal er ook een model (Axicon 15500) met een field of View van 100mm x 60mm beschikbaar komen.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-6015 USB

De Axicon 6015 barcode verifier is is bedoeld voor controle van klein formaat lineaire barcodes, (max. 66mm), zoals meestal gebruikt in de detailhandel (EAN-13, EAN-8, UPC-A en UPC-E, GS1 Databar), of op farmaceutische producten (Code 39, Italian pharmacode, Code 128, RSS, Laetus Pharmacode*). Deze unit is ideaal voor fabrikanten, drukkers en verpakkers en vormgevers.

Optioneel is ook de Pharmacode software ter controle van Laetus codes in de farmaceutische industrie.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-6515 USB

Deze barcode verifier is bedoeld voor medium size lineaire barcodes, (max. 125 mm), zoals gebruikt in algemene distributie of retail toepassingen (EAN-13, EAN-8, UPC-A and UPC-E, GS1 Databar, GS1-128, ITF14). Deze unit heeft dus een breed toepassingsgebied en is dus ideaal voor zowel  vormgevers, drukkers, verpakkers als transporteurs ter controle van de barcodes.

  • Deze unit is ook leverbaar in een IP50 uitvoering.

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PC-7015 USB

De Axicon 7015 barcode verifier is bedoeld om grote lineaire barcodes, (tot 195 mm), gebruikt in vooral logistieke toepassingen (zoals GS1-128, ITF-14, pallet labels). Erg gebruiksvriendelijk en perfect voor fabrikanten, organisaties of afdelingen die thermal transfer label printen, drukkers en verpakkingsbedrijven bijv. (kartonnage). 

  • Deze unit is ook leverbaar in een IP50 en IP65 uitvoering.

 

Informatie aanvragen of bestellen

Axicon PV-1000 portable

De Axicon PV-1000 is een portable display unit waarbij de Axicon verifier (alleen van toepassing voor standaard uitvoering) van de PC kan worden losgekoppeld en  vervolgens gekoppeld wordt aan de PV-1000 terminal. Verificatie-scans worden op deze unit opgeslagen en kunnen vervolgens middels transport via een USB-stick op de PC worden opgeslagen en bekeken.

Informatie aanvragen of bestellen

Informatie aanvragen of product bestellen

Product:
Maak uw keuze:
Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerking: (optioneel)

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
dit venster sluiten

Scroll