Op maandag 29 Mei 2023 2e Pinksterdag is AIS-Scanology gesloten.  

 

 

 

Omron Microscan

Microscan & Label Visions Systems (LVS®)zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van printkwaliteit controlesystemen. Hierdoor krijgt u een inzicht in de kwaliteit van uw prints, op het gebied van uw barcodes en complete labels. Op het gebied van barcodes levert LVS® kwaliteit controlesystemen waarmee u zich verzekerd te voldoen aan de ISO/CEN ANSI normering. LVS® is actief in meer dan 40 landen en levert topkwaliteit aan onze klanten, de grafische industrie en de producten die we produceren.

 

LVS 7500/7510 INLINE LABEL CHECK SYSTEEM

De LVS 7500/7510 is de inline verifier. Dit systeem plaats je voor de printer en hij controleert alles inline. Met maar liefst 12 inch per seconde, neemt de LVS 7500 zowel codes (1D en 2D, ISO gecertificeerd) als logo's voor zijn rekening. Hierbij wordt op diverse sectoren gelet. Hij checkt op de juistheid van het afgedrukte etiket en de afbeelding voor de gebruiker. Uw kwaliteitsnormen worden hierbij 100% gewaarborgd.

De LVS7510 is ingebouwd een Zebra of Printronix label printer. Met de overstrike functie van de Printronix uitvoering kan een batch labels geprint worden en elk defect label is terug getrokken in de printer en met een raster voorzien zodat deze niet in productie gebruikt kan worden.

Informatie aanvragen of bestellen

LVS INTEGRA 9580 1D/2D en DPM

De LVS INTEGRA 9580 is een handheld barcode verifiër die GS1 gecertificeerd is en voldoet aan de internationale ISO/CEN/ANSI standaard voor 1D en 2D barcodes en aan de MIL-STD-130N Direct Part Mark (DPM)standaard. Deze verifiër biedt een groot gebruikersgemak voor het verifiëren van zowel lineaire barcodes (1D) als 2D codes. De LVS INTEGRA 9580 meet met een minimale X dimensie van 4.0 mils (0.10 mm) voor de lineaire barcodes en 5.9 mils (0.15mm) voor de 2D codes. De LVS INTEGRA 9580 wordt geleverd in een 1D model, 2D model en in een 1D/2D/DPM model. Het 1D model kan geüpgrade worden naar 1D/2D/DPM mocht dat nodig zijn binnen uw organisatie. U heeft hierdoor geen extra apparatuur nodig wanneer u naast 1D ook 2D en DPM codes wilt gaan controleren.

Informatie aanvragen of bestellen

LVS INTEGRA 9510

De LVS INTEGRA 9510 is een barcode verifiër die GS1 gecertificeerd is en voldoet aan de internationale ISO CEN/ANSI standaard. Deze verifiër biedt een groot gebruikersgemak voor het verifiëren van zowel lineaire barcodes (1D) als 2D codes, zonder enige wijziging van de apparatuur.  

Informatie aanvragen of bestellen

LVS INTEGRA 9570

De INTEGRA 9570 is een handheld barcode verifier die GS1 gecertificeerd en voldoet aan de ISO /CEN/ANSI standaard. Deze verifiër biedt een groot gebruikersgemak voor het verifiëren van zowel lineaire barcodes (1D) als 2D codes, zonder enige wijziging van de apparatuur. De INTEGRA 9570 verifieert 1D codes tot 8 "(203,2 mm) in lengte.

Informatie aanvragen of bestellen

Inline Barcode Verificatie

Inline Barcode Verificatie Oplossing
All-In-One Oplossingen voor Inline en Offline 

Microscan's nieuwe barcode verification kit is een complete oplossing voor het inline controleren van de leesbaar en kwaliteit van geprinte 1D/2D barcode symbolen en direct part marks (DPM). Ontwikkeld om aan de ISO en AIM kwaliteits standaard te voldoen. Elke oplossing is voorzienvan een VisionHawk smart camera, NERLITE® Smart serie industriele verlichting en de AutoVISION™ Software

Drie standaard oplossing voor de basis benodigdheden:

  • Large Linear Verification Kit
  • 1D/2D Label Verification Kit
  • Dot Peen Verification Kit

Verifiër volgens de ISO 15415, ISO 15416, AIM DPM
Inclusief Smart camera, lens, belichting, mounting hardware, en software
Inline or offline verification

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen of bestellen

Informatie aanvragen of product bestellen

Product:
Maak uw keuze:
Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerking: (optioneel)

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
dit venster sluiten

Scroll