Op maandag 29 Mei 2023 2e Pinksterdag is AIS-Scanology gesloten.  

 

 

 

Datalogic 1D/2D Barcode Scanners

Het brede assortiment van de barcode scanners van Datalogic biedt veel keuze voor data collectie activiteiten binnen uw organisatie. De barcode scanners kunnen voorzien zijn van laser (1D), linieare (1D) of area imaging technologie (1D/2D), met diversen opties in IP ratings, aansluitingen, instellingen en modellen voor elk vakgebied.

Datalogic Heron HD3100

De Datalogic Heron™ HD3100 linear imager brengt een ongeëvenaard elegance met de laatste technologie in het moderne point-of-sale. Het stijlvolle design van de scanner en zijn innovatieve kenmerken zoals verschillende kleur schema's in de verlichting en audio speaker maken het tot een nieuwe klant ervaring. 

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Heron 1D Barcode scanner

De Datalogic Heron is het instap model USB barcode scanner met diversen uitgebreide functies. Ideaal voor kantoor en retail doeleinde. Van bijna contact tot 20cm afstand, afhankelijk van de barcode. Voorzien van hoge performance en design voor een lage prijs. Geschikt voor bijna elke lineare barcode.

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Gryphon I 1D Barcode scanner

De Datalogic Gryphon GD4100 lineare barcode scanner heeft o.a. USB, Keyboard Wedge, RS-232 en Wand emulatie aansluit mogelijkheden. De High End Gryphon serie kan 325 reads/seconden, met een lees afstand tot 60 cm, afhankelijk van de barcode. Zoals alle Datalogic handheld scanners heeft de Gryphon ook de Green Point functie.

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Quickscan I Barcode scanner

De Datalogic Quickscan is een mid-range hoge kwaliteit scanner voor het standaard handheld data verzamelen. Met de lineare imager geschikt voor bijna alle lineare barcodes, perfect voor retail en kantoren alsmede voor koeries diensten en post diensten tegen een betaalbare prijs.

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Quickscan I QD2400 1D/2D Barcode scanner

De Datalogic Quickscan QD2400 met 2D imager is geschikt voor alle 1D en 2D barcodes. De barcode scanner is omnidirectioneel en heeft een hoge performance tegen een betaalbare prijs.  Het elegante hand held design is voorzien van een smaller, gebalanceerd lichtgewicht behuizing en nog even duurzaam zoals u van Datalogic gewend bent.

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Gryphon GD4400-B Barcode scanner

De Datalogic Gryphon GD4400-B 2D  is een High End, omnidirectionele scanner voor bijna alle lineare en 2D codes, tevens kan deze de zg. stacked, postal en composite zoals de PDF417 barcode lezen. Ook zeer geschikt voor het lezen van barcodes van mobiele toestelen zoals smartphones.

De scanner is voorzien van een vaste voet voor het makelijk scannen van tickets of andere doeleinden.

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Datalogic Gryphon Healtcare Barcode scanner

De Gryphon GD4400-HC 2D Healtcare scanner is voorzien een industriële IP52 behuizing. De behuizing is bestand tegen uitvoerig reiningen zoals men in de healtcare industry gewend is. De scanner is voorzien van de gepatendeerde Green Spot technology. Een ideale oplossing voor ziekenhuizen, pharma afdelingen en cleanrooms.

  • Disinfectant-Ready behuizing behandeld met anti-microbiële additieven
  • Zeer hoge lees snelheid 325 reads/second
  • Lees afstanden tot 60.0 cm / 23.6 in voor 13 mil UPC/EAN 13 labels

KOOP DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Informatie aanvragen of bestellen

Informatie aanvragen of product bestellen

Product:
Maak uw keuze:
Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerking: (optioneel)

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
dit venster sluiten

Scroll