Toshiba TEC Print & Apply

De Toshiba TEC Print & Apply oplossingen staan garant voor een industriële look en feel. Samen met de NiceLabel print software, supplies en support een totaal oplossing voor de industriële markt. De Toshiba EX serie label printer, deze kan zowel thermisch direct als thermisch overdracht (ribbons) printen en is verkrijgbaar in 200, 300 en 600 dpi met ribbon lengtes tot 800m en de automatische ribbon save optie. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen.

 

Toshiba TEC B-EX6-T1

De robuuste, duurzame en snelle B-EX6T1 label printer.

De B-EX6T1, 6 inch industriële printer serie is ontwikkeld met de prestaties en functionaliteiten van de huidige markt eisen van het wide-web printing. Met features en opties voor een 'lowest cost of ownership'; inclusief de duurzame printkop; Toshiba's unieke ribbon safe optie is mogelijk en met ribbon lengte tot maar liefst 800m en de hoge printsnelheid kan er efficiënt en kostendrukkend gewerkt worden.

 •  Hoge snelheid, hoge doorvoer met geavanceerde verwerkingsmogelijkheden
 •  Rugged, robuust een duurzaam, makkelijke werking
 •  USB en Ethernet zijn standaard.
 •  Near edge printkop voor een langere levensduur en print prestatie
 •  Diversen programma talen zoals ZPL wordt ondersteunt.
Informatie aanvragen of bestellen

Toshiba TEC B-EX4T1

De Toshiba-TEC B-EXT1 is uitermate geschikt voor een industriële omgeving met een interessant prijskaartje. Met zijn Near-Edge printhead ook geschikt voor dikker materiaal zoals crosslabels en bijvoorbeeld kartonnnen kaartjes. De printer is standaard voor zien van een USB poort en netwerkkaart dit in combinatie met NiceLabel print software, supplies en support een professionele totaal oplossing. Voor meer informatie en levertijden kunt u met ons contact opnemen.

Informatie aanvragen of bestellen

Toshiba TEC APLEX4 Print & Apply

Plug & Play - Makkelijke installatie en configuratie. De applicator komt standaard met alles wat u nodig hebt: Tamp pad, Air Filter regulator, photocell, test knop. De applicator kan op diversen manieren geplaatst worden, van boven, van onder of van de zijkant te plaatsen of bijna elke rotatie hoek. U heeft keuze uit diversen label formaten van 25 x 25mm tot 116 x 200 mm.

 

Informatie aanvragen of bestellen

Toshiba TEC DB-EA4D tweezijdig printen

De revolutionaire compacte en stevige tweezijdige labelprinter DB-EA4D werd ontwikkeld als een zuinige en milieubewuste oplossing voor toepassingen die een tweezijdige output vragen. Met zijn gebruiksvriendelijke en snelle werking biedt deze innovatieve technologie een betrouwbaar en efficiënt alternatief voor traditionele eenzijdige oplossingen.

Print uw verzendlabel op de voorkant en de pakbon op de achterkant, de ontvanger haalt het verzendlabel van de zending en heeft direct de pakbon in handen.

 • Lagere kosten – labels/ontvangstbewijzen, opslag, verzending
 • Lage totale eigendomskosten
 • Milieuvriendelijk – gebruik van het rugpapier
 • Eenvoudig te gebruiken en te bedienen
 • Hoge performantie
 • Minder interventies zodat het personeel efficiënter kan worden ingezet
 • De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos!

 

Informatie aanvragen of bestellen

Informatie aanvragen of product bestellen

Product:
Maak uw keuze:
Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerking: (optioneel)

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
dit venster sluiten

Scroll