Op maandag 29 Mei 2023 2e Pinksterdag is AIS-Scanology gesloten.  

 

 

 

Toshiba TEC T-Scan en T-Check

Wist je dat 30% van de labels met een barcode een vorm van probleem heeft zoals slechte print kwaliteit, of een incorrect of missend element bevat. 

Dat kan verstrekkende gevolgen hebben zoals klachten en kostbare recalls voor uw gelabelde producten binnen de supply chain. 

Met de Toshiba TEC T-Scan of T-Check kunt u uw afgedrukte labels controleren/valideren op leesbaarheid direct als ze uit de B-EX4T1 printer komen. Afhankelijk van de eisen of processen binnen uw industrie biedt Toshiba TEC twee soorten label controles aan t.b.v. van uw barcode leesbaarheid: 

De T-scan controleert op leesbaarheid van uw code zodra deze uit de printer komen, men kan dan tevens de inhoud controleren.

De T-check voorziet van een objectieve meting van uw barcode kwaliteit, ook wel validatie genoemd, aan de hand van diversen ISO CEN/ANSI parameters. Waarbij het systeem de barcodes kunnen goedkeuren of afkeuren en direct de printer stoppen. 

Wilt u meer informatie? Download dan de brochure of laat je gegevens achter via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!Scroll