Op maandag 29 Mei 2023 2e Pinksterdag is AIS-Scanology gesloten.  

 

 

 

Onze werkwijze

Wanneer u voor ons kiest voor inline kwaliteitscontrole door middel van een machine vision systeem, bent u er zeker van dat u naast een goede kwaliteit ook een uitstekende dienstverlening in huis haalt. Wij leveren total solutions. Dit betekent dat wij naast de hardware en de software ook de complete implementatie voor u uit handen nemen. Ook wanneer er extra middelen nodig zijn voor de implementatie, denkt u bijvoorbeeld aan een brace, dan zullen wij dit in het project meenemen.

Om u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien, is het van belang dat wij weten wat uw organisatie doet.Daarom komen wij bij u op locatie voor een inventarisatie van uw productielijnen.
Hierbij is uiteraard van belang te weten wat u exact wilt controleren.

Daarna zullen wij uw wensen betreffende de software met u doornemen. Wij ontwikkelen de software custom-made, waardoor wij zo goed als al uw wensen kunnen verwerken. 

Aan de hand van deze inventarisatie van uw wensen kunnen wij aan u een offerte op maat uitbrengen. Hier zal het complete machine vision project in worden weergegeven, inclusief de tijd en kosten voor ontwikkeling en implementatie. Dit zullen wij uitgesplitst voor u weergeven, zodat u precies weet hoe wij de offerte voor u hebben opgebouwd. Wij garanderen dat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Alle kosten zullen in de offerte worden meegenomen. Zo weet u van te voren al waar u aan toe bent.
*Uitzondering hierop is uiteraard wanneer u tijdens de implementatie nog aanpassingen wenst die veel extra tijd kosten. In dat geval zullen wij deze aanpassingen met u bespreken en hierop een passend voorstel doen.

Wanneer u besluit van onze diensten gebruik te maken, zullen wij in overleg met u de installatie van het machine vision systeem inplannen. Wij zullen dit zorgvuldig met u oppakken, zodat uw productie hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. 

Uiteraard stopt onze service niet na implementatie. Wij blijven beschikbaar voor technische ondersteuning en indien gewenst onderhoud. 

Voor een complete machine vision oplossing, bent u bij AIS-Scanology aan het juiste adres.

KLIK HIER OM CONTACT MET ONS OP TE NEMENScroll