Macropak actie verlengd!

Woensdag 08 oktober 2014

Wij verlengen onze succesvolle Macropak beursactie "25% korting op barcode verificatie training" tot en met 31 oktober. Mocht u deze actie hebben gemist dan raden wij u aan om snel verder te lezen en hier uw voordeel mee te doen.

Barcode Verificatie Training:

AIS-Scanology B.V. kan voor u een Barcode Verificatie Training verzorgen voor een groep van 10-15 personen bij u op locatie. Hierin wordt informatie gegeven over de opmaak van de barcode, zoals witruimten, controlecijfers, kleurencombinaties etc.
Vervolgens volgt een uitgebreide uitleg van de ISO/CEN/ANSI normering en bijbehorende parameters. Dit is de wereldwijd geaccepteerde normering aan de hand waarvan de leesbaarheid van de barcodes getoetst wordt. Aansluitend volgt een instructie over de hardware/software van de binnen uw bedrijf toegepaste barcode verifiër.

Vraag nu een barcode verificatie training bij ons aan, en wij kunnen deze training aanbieden met een korting van 25% op de reguliere prijs!*

*Voorwaarden: Bij u op locatie, alleen in Nederland en België. Tot maximaal 15 personen. Actie is geldig t/m 31 oktober 2014. De training dient plaats te vinden in 2014.

HIER KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN
Scroll