Axicon presenteert nieuwe verifier

Vrijdag 21 november 2014

Axicon 15000 barcode verifier

Axicon heeft onlangs haar laatste ontwikkeling op het terrein van barcode kwaliteit controle getoond. De Axicon 15000 is geschikt om 1D (lineair) en 2D codes te controleren op gedrukte kwaliteit. Deze toetsing gebeurt volgens de bekende ISO CEN/ANSI standaard – ISO/IEC 15415 en ISO/IEC 1541 – voor barcode kwaliteit.

De Axicon 15000 unit kan codes binnen het gezichtsveld (Field of View) van 52mm x 31mm controleren. Deze ruimte is inclusief de noodzakelijke vrije ruimte rondom de code. De ‘Multiple barcode  detectie’ binnen het gezichtsveld maakt het snel kunnen controleren van verschillende codes mogelijk doordat de software de verschillende codes al selecteert en een klik op de code de desbetreffende kwaliteit weergeeft.

De solide behuizing van aluminium en ABS plastic maakt deze unit ook geschikt in productie omgevingen.

De Axicon 15000 verifier wordt compleet geleverd met koffer, Axicon Calibration Sheet, Start-up guide, Software CD en Compliance certificaat en is te installeren op elke Windows computer (Windows 7 of hoger is aanbevolen). De software identificeert automatisch het code symbool, de streepbreedte en past vervolgens automatisch de benodigde lichtopening aan, zodat volledig voldaan wordt aan de symbool specificaties en de internationale standaard.

De rapportage wordt geproduceerd middels de ingebouwde report generator. Hierdoor kan de rapportage als .pdf, .html, .txt of .csv bestand worden weergegeven. Hierdoor is elke gebruiker in staat om de rapportage aan de eigen wensen en eisen aan te passen.

Op korte termijn zal er ook een model (Axicon 15500) met een field of View van 100mm x 60mm beschikbaar komen.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Scroll