Macropak 2014 - Utrecht

Dinsdag 29 juli 2014

Van 30 september t/m 3 oktober 2014 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Macropak plaats.
AIS-Scanology zal hier ook aan deelnemen.

Wij zullen hier te zien zijn met 3 toepassingen:
-Onze inline machine vision mogelijkheden
-Onze barcode verificatie apparatuur
-Ons inline label inspectie systeem

-Inline Machine Vision:
Een machine vision systeem is een optisch controle systeem dat bestaat uit hard- en software welke samenwerken met een inspectiecamera. Dit systeem zorgt door middel van camerabeelden voor een optische kwaliteitscontrole. Door een juiste camerabeeld in het geheugen van het systeem in te stellen, wordt een camerabeeld van het te controleren product met het geheugen vergeleken. Zo kunt u oneffenheden en/of defecten tijdens het productieproces detecteren.

-Barcode verificatie:
Verificatie is een techniek waarmee de kwaliteit van barcodesymbolen wordt beoordeeld volgens de internationaal geldende ISO CEN/ANSI standaard. Met behulp van verificatie-apparatuur kan een indruk worden gekregen van de mate waarin een barcode 'scanbaar' is. Verificatie is dus iets anders dan scannen. Het is volwaardig risico management.

-Inline label inspectie systeem:
De LVS 7500 is een 100 % label inspectie systeem welke toegepast wordt op labelprinters en etiketteersystemen. Het systeem is geschikt voor het inspecteren en controleren van 1D en 2D barcodes (conform ISO 15415/15416), OCV/OCR en afgedrukte afbeeldingen zoals logo’s en keurmerken.

U vindt ons in hal 01-F032.

Hier kunt u zich registreren voor gratis toegang.
Wij verwelkomen u graag aan onze stand.
Scroll